zomer-retraite

Ga direct naar het onderdeel om de juiste info te vinden of scrol door de pagina:
programma
wat is inbegrepen
prijs
aanmelden

9 tot 12 juli in hartje Ardennen

Graag willen we onze passie met jou delen tijdens een zomer-retraite! We verblijven 4 dagen en 3 nachten in de mooie omgeving van Durbuy, in Radhadesh, het centrum van de Hare Krishna gemeenschap in België. www.radhadesh.com

Alles is aanwezig om je een ontspannen en tegelijkertijd krachtgevende tijd te bezorgen. We nemen jullie mee op reis langs paden die we zelf al jaren bewandelen: soms dynamisch, vol energie, soms in zachte bewegingen, vol overgave in yin, balans zoekend in yang, in diepe ontspanning en in stilte. Tijd voor jezelf en ook samen in de groep; dieper tot jezelf komen. We hebben ons yoga- en shibashi-programma, in een eigen zaaltje en we zorgen voor een zeer ontspannen een bezield avondprogramma.
We gaan gebruikmaken van de bossen en de mooie natuur om nog meer de kracht van de aarde tot ons te laten komen.
We eten heerlijke Indiase vegetarische maaltijden. De nachten breng je door in een mooi verzorgde kamer, met een eigen badkamer, in het gastenhuis.

Wat is inbegrepen

– verblijf van 3 nachten;
– wandelen en bewegen in de natuur;
– tijd om te rusten en gewoon te zijn;
– alle maaltijden (ontbijt, lunch, avondeten);
– dagelijks yoga-, shibashi- en een lange avondsessie ‘diepe ontspanning’

We starten met de lunch om 13h. op dinsdag 9 juli en ronden af na de lunch op vrijdag 12 juli.

We hebben geprobeerd de prijs zo laag mogelijk te houden. Het is een volpensionformule en we zijn afhankelijk van de prijzen die het centrum vraagt.

Prijzen op basis van eigen vervoer

1-persoonskamer voor € 595,- (beperkt aantal)
2-persoonskamer voor € 535,-
3- of 4-persoonskamer voor € 495,-


Mocht de prijs een belemmering voor je zijn, neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is.

Aanmelden

Om je aan te melden voor deze heerlijke retraite stuur je een mail naar yogaforgoodbelgium@gmail.com met volgende gegevens: / -je volledige naam / telefoonnummer / je leeftijd / je kamer-voorkeur.

We sturen je dan een e-mail ter bevestiging en verdere info.

Jouw deelname is bevestigd bij overschrijving van het gepaste bedrag op rekening van:
YOGA FOR GOOD
IBAN:  BE91 0343 7620 6276
BIC: GEBABEBB
met vermelding “ZOMER-RETREAT 2024”

We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten! Ik ben blij deze retraite samen met een langjarige goede vriendin te mogen vormgeven. Neem ook eens een kijkje op de website van Martine. Martine is yogadocente, antropologe en India-lover. Ze heeft een goede kennis van Hindoeïsme, Boeddhisme en van yoga in al zijn aspecten en integreert dit op een toegankelijke manier in de lessen.

Elke Wieërs is yoga-en shibashi-docent. Haar eerste beroep was verpleegkundige, nu runt ze een praktijk voor Cranio-sacraaltherapie en Shiatsu. Een stille kracht met gouden handen, en eigen muziek begeleiden haar sessie’s.

Martine en Elke